ELAZIĞ / MERKEZ - Salim Hazardağlı İlkokulu

Dilimizin Zenginlikleri

Şbt

Ülkemizde de, 2010 yılından itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu koordinesinde düzenlenmekte olan Güvenli İnternet Günü etkinlikleri bu yıl 13 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda okulumuz 3/B sınıfı öğretmeni ve öğrencileri tarafından yapılan tablo ve resim çalışmaları okul panosuna asıldı. Emeği geçen öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

"Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla Bakanlığımıza bağlı resmî/ özel eğitim kurumlarında öğrenim gören tüm okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik uygulanacak söz konusu projeye ilişkin  okulumuzda tanıtım yapılmıştır. Proje kapsamında yer alan öğretmen ve öğrencilerimiz projeye ilişkin pano oluşturmuşlardır.