ELAZIĞ / MERKEZ - Salim Hazardağlı İlkokulu

Nis

Çocuk kitapları yazarı Suat Turgut 1.sınıf öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilermiz hoş sohbet eşliğinde keyif dolu anlar geçirdiler. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Fırat üniveristesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu 23 Nisan etkinliklerine okulmuz öğrencileri ve öğretmenlerimizle birlikte katıldık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Nis

Emniyet müdürlüğünün okullarda  trafik eğitim kapsamındaki etkinliğine 3/A sınıfımız öğrencileri ve öğretmenleri katılım sağlamıştır.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Minik Eller Büyük Hayaller Etkinliği kapsamında bez bebek ,ebru sanatı ve kuş evi boyama etkinliğini Hamza hocamız ve Serranur hocamız ile birlikte yaptık. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

11 ayın Sultanı Ramazan ayı okul panomuz Din Kültürü öğretmeni ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanarak asılmıştır. Emeği geçen öğretmninimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz rehberlik servisi tarafından, Oryantasyon kapsamında,birinci sınıf velilerimize, 'Okula Uyum' konulu seminer çalışması yapılmıştır.

Mrt

Şbt

Okulumuzun destek eğitim sınıfından çalışmalar. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm